Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Prémium kő impregnáló - Bellinzoni Idea GOLD 1l
22.800 Ft
Menny.:db

Prémium kő impregnáló - Bellinzoni Idea GOLD 1l

Változat
Prémium kő impregnáló - Bellinzoni Idea GOLD 1l
22.800 Ft
Menny.:db
Cikkszám: KABELL094
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás

Nanotechnológiás víz- és olajlepergető, UV álló impregnálószer gyöngyhatással, márványhoz, gránithoz és kőhöz. Kezelt felület megőrzi eredeti színét.

Ellenáll fagynak, rossz időjárásnak és az UV sugárzásnak. Védi a köveket a foltoktól. A lehető legnagyobb védelmet nyújt a víz behatolása ellen, továbbá olajjal, zsírokkal és nedvességgel szemben. Az IDEA GOLD hagyja lélegezni a követ és megakadályozza a penész képződését.

Felhasználás: A letisztított és száraz felületre vigyük fel egyenletes rétegben a terméket, ecset, rongy, henger vagy gyapjú segítségével, és a felesleget távolítsuk el a felületről. Lehetőség szerint javasoljuk, hogy a terméket ecsettel vigyük fel, mert lehetővé teszi a terméknek a kőbe való jobb behatolását.

Javasoljuk, hogy a terméket a kő teljes telítettségéig alkalmazzuk. Ne hígítsa a terméket oldószerrel vagy vízzel, a készítmény készen áll a használatra.

Nagyon porózus kőfelület esetén ismételjük meg a kezelést 1 óra elteltével. Kevésbé nedvszívó felületnél enyhén dörzsöljük a felületre, majd néhány perc múlva távolítsuk el a szerfelesleget tiszta ronggyal. Hagyja megszáradni a terméket, és a kő védett lesz. Használat előtt végezzünk próbát.

Termékhez oktató videó megtekinthető ide kattintva.

Elérhető kiszerelés: 250ml, 1, 5, 25, 200 liter

Hírek rovat:  Kőfelületek impregnálása

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Minimum rendelhető mennyiség (A termékből minimálisan rendelhető darabszám) 1db
Felhasználási Terület (Milyan anyagokon használható a termék) Kő, Gránit, Márvány
Állag Folyékony