Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Rólunk

Jelentős lépést tett a nemzetközi terjeszkedés terén a Kőipar Kft., miután a kiváló gyémánt szerszámairól híres Ficina márka kizárólagos forgalmazója lett Kelet-Közép- Európa térségében. A Ficina Group 21 éves tapasztalattal rendelkezik az európai kőmegmunkáló iparban. Kiváló minőségű gyémánt szerszámokat gyárt kövekhez, kerámiákhoz, gránithoz, márványhoz és más anyagokhoz. A Kőipar Kft. profiljába tökéletesen illeszkedő Ficina márka méltó kiegészítése az eddigiekben is forgalmazott termékeinknek.

Bronz kegytárgyaink a Vezzani gyárából kerülnek hozzánk, a kőápoló és tisztító szereket a Bellinzoni biztosítja. Az olasz Bellinzoni impregnáló szerek igen népszerűek, többek között a Parlament épülete is ezzel került impregnálásra. Ezen márkáknak kizárólagos magyarországi forgalmazójaként vagyunk jelen a piacon.

Kőipari szerszámok tekintetében a FLEX-et választottuk, mert a csúcsminőség nem jelent egyet a megfizethetetlen árakkal, ár/érték arányban a FLEX verhetetlen az ipari gépek között.

Továbbá, csiszolókövek (Abra, Abressa), csiszolópapírok (Hermes), védőfelszerelések, és kőragasztók (IMPA) kis-és nagykereskedelmével foglalkozunk, a kőfaragók, sírkövesek és viszonteladók teljes körű kiszolgálásának érdekében.

Hitvallásunk

Legfőbb alapelvünk, hogy olyan kimagasló szaktudással szolgáljuk ki vásárlóinkat, ahogyan ezt ügyfélként mi is elvárnánk. Meggyőződésünk, hogy a Kőipar Kft. sikerének titka az ügyfélközpontúság, és a teljeskörű szakmai tanácsadás.