Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Hírek

Kőipari hírek, termék bemutatók, leírások. Itt mindent megtudhat a kőipar világáról. Hasznos termékleírások és bemutatók új termékeinkről, kiállításokról és egyéb kőipari eseményekről olvashat gyakran frissülő híreink között.
Vákuumos emelő

Vákuumos emelő

A kőtáblák emelése hosszú ideig kihívást jelentett az építőiparban és a kőfaragásban. Azonban a technológia fejlődésével új megoldások kerültek előtérbe, köztük a vákuumos emelők, melyek forradalmasították a kőtáblák mozgatását és telepítését.
Bronz kegytárgyak

Bronz kegytárgyak

A bronz, az az anyag, amely mindig is jelen volt a temetkezési kultúrában.
Csiszolópapír kisokos

Csiszolópapír kisokos

Bármikor munkához kezdünk, alapvető igazság, hogy a munkadarabok felületének simasága szinte elsődleges fontosságú. A megmunkálás során a szerszámok is nyomokat hagyhatnak a felületünkön, és a munkavégzés során használt alapanyagok felülete is igényelhet finomítást. Ehhez kapcsolódóan szeretnénk cikkünkben egy kis segítő kezet nyújtani.
Kő tisztítás és impregnálás

Kő tisztítás és impregnálás

Megérkezett a tavasz! Természetes, hogy minél több időt szeretnénk a szabadban tölteni. Akinek saját kertje van, ilyenkor szembesül a hosszú és csapadékos tél következményeivel.
Márványvágó korong

Márványvágó korong

A kőiparban a hatékonyság és a minőség elérése érdekében folyamatos fejlesztések történnek az eszközök terén. Az egyik ilyen forradalmi újítás a gyémánt márványvágó korong, amely a hagyományos vágókorongokhoz képest jelentős előnyökkel jár. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, mi teszi a gyémánt márványvágó korongot olyan különlegessé, és hogyan változtatja meg a kővágás iparágát.
Téglafal impregnálása

Téglafal impregnálása

A téglafalak hosszú évszázadok óta szolgálják az embereket építészeti struktúrák alapjaként. A téglafalak élettartamának meghosszabbítása érdekében az egyik legfontosabb lépés a téglafal impregnálása.
FLEX gépek a kőiparban

FLEX gépek a kőiparban

FLEX Kőmegmunkáló Gépek: Kiváló Teljesítmény és Megbízhatóság a Kőiparban