Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
SUPER CRYSTAL - Fényezőpor márványhoz
8.255 Ft
Menny.:db

SUPER CRYSTAL - Fényezőpor márványhoz

8.255 Ft
Menny.:db
Cikkszám: KABELLCRM
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás

A SUPER CRYSTAL egy polírozó por márvány, agglomerátum, márvány-cement, terrazzo és mészkő padlók végső polírozásához és újrapolírozásához. A termék csak mésztartalmú anyagok esetében működik. A SUPER CRYSTAL megkeményíti a felületet és megvédi a karcolásoktól, hosszan tartó fényt adva és helyreállítva az anyag szépségét. Ideális termék a gyalogos forgalom által megkopott felületek helyreállításához. A SUPER CRYSTAL lehetővé teszi a nagy forgalomnak kitett felület keményítését is. Vízzel és csiszolópárnával használható a kiváló eredmény elérése érdekében.

Kiadósság:
1 kg (35 oz.) termékkel 40/50 m2 polírozható a padló kopásának mértékétől függően.
Alkalmazási felületek: márvány, terrazzo, agglomerált márvány.
Alkalmazási eszközök:
Egytárcsás gép
Polírozó párnák

Használat:
1. A SUPER CRYSTAL-t kézzel terítse a padlóra körbe, körülbelül néhány négyzetméterre (kb. 1-2 nm). Helyezze az egytárcsás gépet a padlón lévő porra. 
2. Permetezővel vagy oldattartály vízszabályozással nedvesítse meg a padlót vízzel, majd kapcsolja be a padlógépet és a munkavizet és a SUPER CRYSTAL-t hígtrágyává. Adjon hozzá SUPER CRYSTAL-t vagy vizet, ha szükséges, hogy fenntartsa a vizes iszapot. A gép forgatása fröccsenhet a szuszpenzióból, ezért ügyeljen a szőnyeg, a fa és a falak szomszédos területeinek védelmére. 
3. Egyszerre legfeljebb 1-2 négyzetméter munkaterületen dolgozzunk egyidőben. NE HAGYJA, HOGY A SZUSZPENZIÓ BÁRMIKOR MEGSZÁRADJON A PADLÓN. 
4. Padlógépet 3 vagy 4 alkalommal futtassa az 1-2 négyzetméteres területen.
5. Öblítse le a padlót tiszta vízzel, és győződjön meg arról, hogy az összes SUPER CRYSTAL iszapot eltávolította a felületről és a fuga illesztéseiről. 
6. Ismételje meg a polírozási folyamatot ugyanazzal a szuszpenzióval víz vagy SUPER CRYSTAL hozzáadásával, amíg az egész terület el nem éri a kívánt polírozást. 
7. Alaposan mossa le a padlót tiszta vízzel és lúgos mosószerrel, például DECER-DOS vagy ULTRA STRIPPER szerrel, és hagyja megszáradni.

Használati javaslatok és javaslatok:
Legyen óvatos a SUPER CRYSTAL használata közben, mert „megégetheti” a márványt. Ne használjuk az egytárcsás gépet ugyanazon az alapterületen hosszú ideig.
Az egytárcsás gépnek maximum 227 fordulat/perc fordulatszámmal kell működnie
Javasoljuk, hogy alkalmanként 1-2 nm-en dolgozzon.
A következő műveletek lehetségesek
Felhasználhatósági időtartam 20°C-on, hőtől, nedvességtől és napfénytől védve: 24 hónap, bontatlan, eredeti csomagolásban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Kiadósság 1 kg (35 oz.) termékkel 40/50 m2 polírozható a padló kopásának mértékétől függően
Alkalmazási felületek márvány, terrazzo, agglomerált márvány
Alkalmazási eszközök Egytárcsás gép, polírozó párnák